Spesialoppdrag med transportband

Vi driver med graving i Vestfold, vi utfører alle typer graveoppdrag og andre spesialoppdrag med transportband for private og andre oppdragsgivere.

Vi har alltid satset på å levere høy kvalitet på våre tjenester enten det har vært graving for private, andre entreprenører eller offentlige tiltakshavere i Vestfold eller andre nabofylker.

Vi har lang erfaring med alle mulige typer arbeidsoppgaver, vi har hatt mye oppdrag for Statens Vegvesen og andre store entreprenører i forbindelse med E18 utbygginger, riksveiutbygginger og andre kompliserte oppdrag med hele Østlandet som arbeidsområde, eksempler på dette er Tønsbergpakken (nye rundkjøringer og tunnel), og forskjellige oppdrag på E18 utbyggingene fra Holmestrand i nord i år 1999 til Larvik i syd i 2015, og har derfor lang erfaring med alt fra små til store prosjekter.

Vi utfører også alle mindre typer oppdrag for private og andre oppdragsgivere som for eksempel: Graving av Vann og avløpsledninger, transport av masser med transportband, hus drenering, tett kloakk, planering av gårdsplasser, kantstein, steinmurer, klargjøring for asfaltering,  tomter, garasjetomter, grøfte rensk, veibygging, skogsbilveier, drenering, pigging av fjell, sprengning av fjell, grusing av veier og gårdsplasser, og de fleste andre typer oppdrag, så bare ta kontakt hvis du lurer på noe eller for en uforpliktende befaring / pristilbud.


Transportband

Spesialoppdrag med Transportband

Vi satser i hovedsak på å vokse som entreprenør i Vestfold.

Nettstedet er under utvikling så det kommer mer info etter hvert som tiden strekker til!

Myhre Entreprenør AS

Myhre Entreprenør AS - Firmaadresse - Myreveien 2 -  3158 Andebu - Telefon 92417163atlemyhre@gmail.com  - Følg oss på Facebook

Entreprenør i Vestfold