Entreprenør ANDEBU

Myhre Entreprenør AS er et entreprenørfirma lokalisert i Andebu i Vestfold, vi utfører alle typer oppdrag, firmaet ble startet i år 2000 som Maskinentreprenør Atle Myhre og omdannet til Myhre Entreprenør AS i 2012, så vi har 19 års erfaring fra bransjen.

Vi har alltid satset på å levere høy kvalitet på våre tjenester enten det har vært oppdrag for private, andre entreprenører eller offentlige tiltakshavere i Vestfold eller andre nabofylker.

Vi har lang erfaring med alle mulige typer arbeidsoppgaver, vi har hatt mye oppdrag for Statens Vegvesen og andre store entreprenører i forbindelse med E18 utbygginger, riksveiutbygginger og andre kompliserte oppdrag med hele Østlandet som arbeidsområde, vi satser på å vokse som entreprenør i Vestfold.

Vi utfører også alle mindre typer oppdrag som for eksempel: Vann og avløpsledninger, husdrenering, planering av gårdsplasser, klargjøring for asfaltering,  tomter, garasjetomter, grøfterensk, veibygging, skogsbilveier, drenering, grusing av veier og gårdsplasser, og de fleste andre typer oppdrag, så bare ta kontakt hvis du lurer på noe eller for en uforpliktende befaring / pristilbud.

Vi er for tiden 6 ansatte, hvorav 4 har fagbrev som maskinførere. Vi har også 3 rørleggere med ADK godkjenning for legging av vann og avløpsrør.

Entreprenør i Vestfold

Nettstedet er under utvikling så det kommer mer info etter hvert som tiden strekker til!


Myhre Entreprenør AS - Firmaadresse - Myreveien 2 -  3158 Andebu - Telefon 92417163atlemyhre@gmail.com  - Følg oss på Facebook

Entreprenør i Vestfold