hus Drenering i Andebu

Vi utfører alle typer hus drenering i Andebu, kjellere, hytter, garasjer, gårdsplass, plen osv.

Vi er nok ikke alltid billigst, men det som ofte er mer viktig for dere å tenke på ved hus drenering er at dette et produkt du betaler for som skal vare i 20-60 år hvis det er høy kvalitet på utførelsen av arbeidet, det er i hvert fall veldig kjedelig å ta samme kostnaden igjen om 10-15år når dette egentlig skulle vart i 20-60 år, da blir en liten kostnadsbesparelse for noen år siden fort veldig dyr.

I eldre innredde dårlig isolerte kjellere er det også viktig å tenke over om man vil isolere muren utvendig for å spare fyringsutgifter, ved å isolere en normal kjeller hvor man får isolert ca 75% av veggen (under terreng) vil man vanligvis spare inn kostnaden ved å isolere i løpet av 8-12 år litt avhengig av hvilken type isolasjon og tykkelse som brukes. Når man så legger til grunn at hus dreneringen skal vare i 20-60 år så er det en god del penger å spare på å isolere.

Vi i Myhre Entreprenør har lang erfaring med hus drenering i Andebu, så ta kontakt.

Mer informasjon om hus drenering i Andebu kommer etterhvert

Myhre Entreprenør AS - Firmaadresse - Myreveien 2 -  3158 Andebu - Telefon 92417163atlemyhre@gmail.com  - Følg oss på Facebook

Entreprenør i Vestfold